Saturday, November 3, 2018

Blinked



GEFLINKTE BOUNTY





Trong hình Ạ£ nh có thá »ƒ có: văn bẠ£ n


Wat is een knipperlicht?

Een knipperlicht is een aanbeveling van elke gebruiker. Het kan van alles zijn, inclusief een persoon, product, plaats, evenement, service, technologie of andere aanbeveling. Knipperingen gemaakt door vrienden worden weergegeven in de feed en kunnen worden bekeken door opzij te vegen. Knipperingen gemaakt door alle gebruikers kunnen worden bekeken in Discover. Elke gebruiker mag een Blink van een andere gebruiker leuk vinden of erop reageren. Een knipperlicht of commentaar van een slechte acteur kan worden gemarkeerd door een geblindeerde admin en kan worden bestraft. Elke knippering wordt gemaakt door het pictogram Knipperen onder aan de meeste schermen te gebruiken dat de Blinked-technologie gebruikt om automatisch het adres, de voorgestelde afbeeldingen, koppelingen en andere informatie op te halen bij het invoeren van alleen de naam van de Knipoog. Gebruikers moeten reageren op hun Blink en vervolgens verzenden. Het duurt minder dan een paar seconden om een ​​Blink te maken (en niet minder tijd dan het posten op andere veelgebruikte social-mediaplatforms.

Nieuwe Crypto-Onboarding

Bij het betreden van de app kunnen gebruikers inloggen (bestaande gebruikers) of zich aanmelden (nieuwe gebruikers). Nieuwe leden kunnen eerst een mobiel nummer invoeren, gevolgd door een optie om andere gebruikers te volgen (familie, vrienden in hun adresboek, evenals Blinked influencers of publicaties). Nadat gebruikers zijn gekozen om te volgen, krijgen ze een korte en optionele onboarding-video te zien met uitleg over het nieuwe Blinked-platform, BLKD en hun Blinked-portemonnee. Na het bekijken van de instructievideo, hebben ze de mogelijkheid om hun Blinked-portemonnee in te stellen met een Google-verificatiecode. Bij het opzetten van een portefeuille hebben ze de mogelijkheid om een ​​laatste korte video te bekijken met een uitgebreide uitleg over BLKD, zoals uiteengezet in de "Token Utility" van dit white paper. Zodra gebruikers zijn gevestigd in de app Blinked, kunnen ze deelnemen


HET NIEUWE GEKNELDE PLATFORM De gebruikers van de Knipperende Feed kunnen elke Blink in de Knipperende Feed van gebruikers bekijken die zij kiezen, inclusief


vrienden, influencers, experts of publicaties door in app van links naar rechts te vegen.

Ontdekken

Elke gebruiker kan andere nieuwe gebruikers vinden, knipogen, beïnvloeders of publicaties en ervoor kiezen om ze te volgen in Discover. Er is een schakelaar beschikbaar om afbeeldingen van deze allemaal categorisch te bekijken en een tekstveld is beschikbaar voor een meer gedefinieerde zoekopdracht.

Kaart / bij mij in de buurt

Elke gebruiker kan aanbevelingen van vrienden in de buurt bekijken op een kaart en kan een kaart- of lijstweergave selecteren. Filters zijn beschikbaar om resultaten categorisch te bekijken (bijv. Eten & Drinken of Winkelen).

Profiel

Gebruikersprofielen zijn beschikbaar door op de rechterbovenhoek van de app te tikken. Profielafbeeldingen en -instellingen kunnen worden aangepast. Gebruikers kunnen ook alle aanbevelingen bekijken die ze tot nu toe hebben gedaan. Filter categorisch om aanbevelingen per stad of categorie te bekijken. De profielen van andere gebruikers zijn beschikbaar door op hun naam of

afbeelding te tikken, overal bekeken in de app.

Ask

Users kunnen vrienden vragen om een ​​aanbeveling. De Ask wordt alleen zichtbaar in de feed. Iedereen die een gebruiker volgt, reageert mogelijk.

Blinked Arcade

Gebruikers kunnen Blinked Gold (BGZD) uitwisselen. voor beloningen in de Blinked Arcade.

Portemonnee

Gebruikers kunnen totalen van hun BLKD-token en BLKD Gold bekijken.

INLEIDING VAN DE GEKNINKTE TOKEN Blinked

voert een

tokensuitgifte en gebruikstoken uit onder de naam Blinked Token.

Zoals beschreven in deze white paper, is het Blinked-token bestemd voor gebruik op het Blinked-platform, dat is ontworpen om te dienen als het advertentie- en beloningsproduct zelf. Een adverteerder, bedrijf of gebruiker koopt Knipped token, ruilt het in voor de prestatietoken, Blinked Gold, en gebruikt het om te verdienen binnen het platform of biedt het aan de eindgebruiker voor betrokkenheid bij digitale advertentie-inhoud. Het Blinked-token heeft geen ander doel.

Blockchain zal worden opgenomen in het gedistribueerde applicatiesoftwareplatform met als doel

het aanpakken van transparantie- en valideringsproblemen bij online display-advertenties en beoordelingen. Bestaande nonblockchain-oplossingen bieden geen vertrouwde bron. De inherente transparantie die de blockchain biedt, zal veel van de problemen aanpakken die mensen hebben met oplossingen zoals Yelp en Facebook. BLKD-token en BGZD zijn van het grootste belang voor gebruikers, bedrijven en adverteerders.

TOKEN ECONOMISCH MODEL EN STABILISATIE


Dit document is alleen bedoeld voor diegene die rechtstreeks door Blinked is gecontacteerd en het is geen aanbod tot verkoop of een verzoek om digitale activa te kopen. Het bevat informatie die vertrouwelijk en bevoorrecht is. Als u dit document ten onrechte heeft ontvangen, moet u de afzender hiervan op de hoogte stellen en dit bestand verwijderen.

Het knipperende token is een utility-token waarvan de waarde wordt bepaald door het gebruik binnen het knipperende netwerk. Knipperende tokenhouders zijn gebruikers, adverteerders, merken, bedrijven en een lokaal gedecentraliseerd verkoopteam, evenals het onafhankelijk beheerde stabilisatiefonds.

Knipperende gebruikers het kopen van Blinked Gold door contact te maken met adverteerders of andere gebruikers. Blinked Gold kan worden geconverteerd naar een knipperend token tegen een vooraf bepaalde snelheid (en vervolgens worden geconverteerd naar fiat-valuta), besteed aan het kopen van goederen en services met de knippergalerij of worden gebruikt binnen een knippernetwerk (zoals andere gebruikers uitdagen of games spelen). Het Blinked-netwerk stimuleert Blinked-gebruikers om actiever betrokken te zijn bij adverteerders en andere gebruikers. De gebruikers worden ingedeeld in verschillende niveaus op basis van hun betrokkenheid: regelmatige gebruikers, aanbevolen gebruikers, ervaren gebruikers, hoofdgebruikers, ambassadeurgebruikers en premium gebruikers .

Adverteerders, merken en bedrijven koop een knipperend token om klanten die het Blinked-netwerk gebruiken te identificeren en te verkrijgen en om hun consumentenvoorkeuren beter te begrijpen. Een knipperend token dat is gestort in het Blinked-netwerk, wordt omgezet in credits genaamd Blinked Gold. Deze tegoeden kunnen worden gebruikt om advertenties te verkopen (zoals impressiebanners of video's), loyaliteitsprogramma's, aanbevelingen of andere promoties te verkrijgen die bij hun behoeften passen - zonder

een gecentraliseerde autoriteit die de voorwaarden dicteert. Het knipperende token is dus een flexibel hulpmiddel dat verschillende marketingstrategieën voor adverteerders mogelijk maakt.

Lokale advertentieverkoop-administrators zijn gebruikers die het Blinked-token aanschaffen namens geïnteresseerde bedrijven die op Blinked willen adverteren voor hun lokale of nationale services. LASA's moeten eerst hun grondgebied inzetten om als LASA in hun stad te regeren, wat betekent dat zij hun territorium mogen bezitten. LASA-posities worden toegewezen op basis van de populatie en de geografische regio, en zullen worden gepromoot of gedematerialiseerd op basis van de LASA-prestaties, die uitsluitend worden beheerd door het zelfgefilterde platform. LASA's zullen commissies verdienen zoals elk verkoopteam dat zou doen, gedicteerd door het bestuur van het Blinked-platform zelf.

TOKEN ECONOMISCH MODEL Dit document is alleen bedoeld voor diegene die direct werd benaderd door Blinked en het is geen aanbod tot verkoop of een verzoek om digitale activa te kopen. Het bevat informatie die vertrouwelijk en bevoorrecht is. Als u dit document ten onrechte heeft ontvangen, moet u de afzender hiervan op de hoogte stellen en dit bestand verwijderen. Het stabilisatiefondswordt algoritmisch digitaal beheerd door het Blinked-platform zelf om dewisselkoersschommelingen op korte termijn van het Knipped-token in de fiat-valuta te verminderen en om hetdoel van het Blinked-token (BLKD) als nutstokente behouden. Het stabilisatiefonds voorkomt deze fluctuaties doorduidelijk gedefinieerde monetaire regels aan te gaan die gericht zijn op het minimaliseren van grote waardeschommelingen. Deze regels


zijn bedoeld als neutraal en transparant, in die zin dat ze geen enkele marktdeelnemer ten goede komen

. Hoewel een exact wiskundig algoritme moet worden bepaald, wordt het onderliggende principe gebruikt

wanneer de vraag naar het Flash-token toeneemt, en het stabilisatiemechanisme wordt uitgebreid via kleine bedragen op systeemtransacties met een knipperlicht. Als de vraag naar knipperend token vanwege seizoenscycli of een plotselinge speculatieve aanval afneemt, activeert het stabilisatiealgoritme de aankopen in het Blinked token om de vraag te stimuleren en de relatieve prijs te handhaven. Een geautomatiseerde implementatie van het stabilisatiesysteem vergroot de veerkracht van het systeem door pogingen te detecteren en te voorkomen om de valuta te misbruiken voor ongeoorloofde winst.

De interactie tussen netwerkgebruikers en adverteerders kan leiden tot 'prijsdetectie', waarbij

adverteerders een prikkel hebben om tokens aantrekkelijk te maken voor de Blinked-gebruikers tegen de laagste prijs die de

gebruikers bereid zijn te accepteren. Het geven en nemen van het aanbod van adverteerders en de vraag van gebruikers biedt een balans tussen de tokensstroom in het systeem. Omdat eenheden van gebruikersbeloningen verschillende waarden kunnen hebben, afhankelijk van het type advertentiepromotie, kan de waarde van het knipperende token fluctueren afhankelijk van de omstandigheden. Deze evenwichtsprijs van het slimme contract voor een bepaalde transactie op een bepaald tijdstip zal een product zijn van vele dingen, waaronder:

het budget van de adverteerder en de reserveringskosten per gebruiker, de bereidheid van de koper om beloningen te accepteren, de vraag naar het geadverteerde product of de geadresseerde, het aantal actieve gebruikers op een bepaald moment in het netwerk. waarvoor de beloningen worden gebruikt, wie de advertentie opvraagt ​​en wat het algemene sentiment op de markt is.

TOKEN ECONOMISCH MODEL Dit document is alleen bedoeld voor diegene die direct werd benaderd door Blinked en het is geen aanbod tot verkoop of een verzoek om digitale activa te kopen. Het bevat informatie die vertrouwelijk en bevoorrecht is. Als u dit document ten onrechte heeft ontvangen, moet u de afzender hiervan op de hoogte stellen en dit bestand verwijderen.


De levering van het Flash-token wordt gestuurd door de volgende economische regels die bedoeld zijn om een ​​stabiele groei van de waarde te garanderen. Op het moment van de token-verkoop is de levering van het Knip-gedrukte token vastgesteld op een vooraf bepaald bedrag van 1 miljard. Elk nieuw knipperend token wordt niet uitgegeven tenzij de monetaire overhang (het verschil tussen de totale tokens die zijn uitgegeven en de tokens in actieve circulatie) is opgebruikt. Hierna neemt het aanbod van een nieuw knipperend token inelastisch toe (dat wil zeggen in een beperkt bedrag dat de vraag naar nieuwe tokens niet overschrijdt), afhankelijk van de volgende limieten:

omzetlimiet

De groeipercentage van de tokens mag de groei van de advertentieomzet niet overschrijden + X%.

Inflatie cap

De groeisnelheid van de tokens mag niet hoger zijn dan de groei in passieve BG-credits (dat wil zeggen, BG-credits nooit gebruikt) + de groei van BG-credits die intern + y% zijn uitgegeven. Deze regels zorgen ervoor dat de levering van het Flash-token toeneemt en zorgt voor een gematigde inflatie die extra inkomsten genereert zonder dat de waarde van het token verslechtert.


Website:knipperen https: //wwwed.live/


Whitepaper:https://static1.squarespace.com/static/5aa115bf7e3c3ae292046820/t/5b6ed2ea575d1febd1f16862/1533989631460/BlinkedWhitePaper-FinalAugust2018.pdf


Facebook:https://www.facebook.com/BlinkedApp/


Twitter:https://twitter.com/blinked_app


Ann:https://bitcointalk.org/index.php?topic=4932897.0


Telegram:https://t.me/Blinked_App


My profiel:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1856275


Eth:0xF6BEC841b139F9Ab7Aa1826c518D3E1FBA785F36

No comments:

Post a Comment

Aufin very low maintenance cost, using the power of the blockchain

Aufin very low maintenance cost, using the power of the blockchain amnakhan201  (25) in  #btc  •  2 days ago This blog is going to focus on ...