Wednesday, June 20, 2018

MonsterBit


MonsterBit igra zasnovana na Blockchain-u





Igra je oduvek bila brzo razvijajuće polje koje, između ostalog, reguliše brzinu tehničkog razvoja personalne kompjuterske opreme. Razvijaci kompjuterskih igara sa svakim novim izdanjem njihovog softvera poboljšavaju zahteve za performanse igara. Ali to nikome ne zaustavlja, ljubitelji ljubaznih igara nadograđuju svoj računar i nastavljaju da prenose svoje omiljene igre. Uključivanje strasti, uzbuđenja i sajberprostora ne zaustavljaju igrače i online igre, kada u sledeću fazu igre morate kupiti novo oružje ili oklop za svog heroja, povećati njegov magični nivo ili poboljšati njegovo zdravlje. U igračkoj sobi, prodaja heroja i atributa koje se pumpe za njih veoma su popularne. Sve ovo je prirodno za najprirodniji novac. Iskreno, Ljubitelji igre ulažu hiljade dolara u cyber zabavu. Svi ovi novčani tokovi na kraju prelaze na programera.


A ovo je era valuta bloka i kripto-ekonomije. Decentralizacija se upoznaje sa svim oblastima ljudskog života, dok dokazuje svoju nesumnjivu nadmoćnost nad uspostavljenim, centralno uspostavljenim modelima. Ova pojava ne pobegne i igra prostor. Nedavno je decentralizovana igra na mreži Ethereum - CryptoKitties - iznenada probila život kripto fanova. I svi to uče, čak i oni koji ne igraju, jer je popularnost ove igre veoma fanatična zbog mnogih transakcija na mreži koja opterećuje ovu mrežu. Svi poslovi u Ethereum-u su veoma spori i skupi. Možete li zamisliti koliko je korisnika prijavljeno u CryptoKitties, šta se zapravo dešava u mreži?


I sada malo suštine, šta kripto znači, i kome to treba sve?
Naravno, to znači da je u prihodima. Da igrate morate kupiti heroj, u ovom slučaju to je kripto (bez obzira koliko je čudan zvuk). Zatim su odrastali, prešli i izvadili nove potomce, koji su zatim prodati za hiljade dolara. Ludost! - Reći ćeš možda. Ali ovo je ista igra, entuzijazam, neko spreman da plati da bi dobio zadovoljstvo, a neko spreman da zarađuje od njega. Za svaku transakciju u igri, programer uzima proviziju. Tako su programeri CryptoKitties - AxiomZen studio uspeli da proizvedu oko 2,7 miliona dolara za nedelju dana. Korisnici čine 25.000 transakcija, 20.500 kriptografija je prodato za prosečnu cenu od 108 dolara. Da li vam se sviđaju ovi brojevi? Za mene, puno! Ali, kako vreme prolazi, u bilo kom projektu,


Dakle, tim za programerje se žurio da uvede novu decentralizovanu MonsterBit igru. Suština je ista kao u kripto, samo heroj koji je čudovište. Tim pažljivo analizira sve minuse i prednosti projekta CryptoKitties. Funkcija, greška programera, nezadovoljstvo korisnika. I sve to se uzima u obzir uz dodatak proširenja funkcionalnosti u vašem MonsterBit projektu. U tom slučaju, rasteš svoje malo čudovište, kupiš hranu, oružje. Napredovanje, vaš junak se može prodati i nije loše zbog ovog rezultata. Verujem da je važno privući oglašivače na platformu. Pretpostavimo da ste igrač i ne želite da plaćate pravi novac za hranu svojim čudovištima, imate alternativu - možete videti oglase više nego platiti.


Sažetak O MosterBit
Da, MonsterBit se kopira iz CryptoKitties i autor ga ne sakriva. Zašto kreirati i eksperimentirati, uzimamo uspešan HYIP projekat i popravimo ga - to je ključ uspeha. Ne svi će razumjeti koncept kripto. Da, daleko je i nije, svi ne razumeju kripto valutnu suštinu. Ali, MonsterBit će zadovoljiti široku publiku. Oni koji žele da se zabave - to će učiniti. Neko će rasti svoje čudovište, prodati i napraviti dobar novac, ako hoće, to može više puta. Oglašavači će dobiti potencijalne kupce. Pa, investitori i projektni investitori će dobiti planirane pogodnosti.


Interna valuta projekta je Ethereum . Sadrži sve proračune unutar igre. MB token vam daje pravo da kupite čudovište koje generiše sistem.





Puno funkcionalna igra MonsterBit trebalo bi da bude objavljena od strane ekipe 01.07.2013.
Ukupno, planirano je prodati 6 miliona MB tokena u tri prodajna ruta:


- Runda 1 = 1 000 000 MB tokena. Prodaja je već u toku i trajaće do 20.03.2018.
Naknada žetona u krugu 1: 1MB = 0,2 USD


- Runda 2 = 2 000 000 MB tokena. Prodajni period je od 11.04. Do 25.04.2018.
Naknada žetona u Poglavlju 2: 1MB = 0,5 USD


- 3. kolo = 3.000.000 MB tokena . Period prodaje je od 26.05. Do 10.06.2018.
Naknada žetona u krugu 3: 1MB = $ 1- $ 2




Game Monsterbit takođe nudi i neke Bounty, Za više informacija o Bounty Monsterbit možete posetiti LINK BOUNTY MONSTERBIT




Ko su timovi iza igre MonsterBit?











Za dodatne informacije:


Web stranica: http://monsterbit.org/
Whitepaper: http://monsterbit.org/wp-content/uploads/WhitePapaer_EN.pdf
Twitter: https://twitter.com/MonaterBit_org
Vk:https://vk.com/monsterbit_org
Telegram:https://t.me/monsterbit_org


My profiel btt:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1856275


Eth:0xF6BEC841b139F9Ab7Aa1826c518D3E1FBA785F36

No comments:

Post a Comment

Aufin very low maintenance cost, using the power of the blockchain

Aufin very low maintenance cost, using the power of the blockchain amnakhan201  (25) in  #btc  •  2 days ago This blog is going to focus on ...