Friday, May 4, 2018

Plentix

Hasil gambar voor plentix

Wat is Plentix?
Plentix is ​​een op een blockchain gebaseerd

project dat tot doel heeft de referraleconomie in evenwicht te brengen en prijzen aan alle deelnemers te verdelen. Verkopers, gebruikers, vrienden en zelfs app-ontwikkelaars kunnen een prijs ontvangen in de vorm van een korting of een Plentix-token. De keuze om ICO in te dienen in plaats van traditionele zaden en A-reeksfondsen via risicokapitaal, maakt participatie van de gemeenschap mogelijk en biedt iedereen de mogelijkheid om de vruchten te plukken van een wereldwijde verwijzingseconomie.

Waarom blockchain gebruiken?

Er zijn veel verwijzingsstijlen van programma's, beloningsprogramma's en bureaus die bedrijven (meestal grote bedrijven) helpen bij het maken en beheren van verwijzingsprogramma's. Er zijn echter een aantal uitdagingen - van verwijzingen maken, naleving, tot veilige transacties garanderen - wat de belangrijkste beperkingen van bestaande methoden zijn. Plentix gelooft dat blockchain afwijzing toelaat - wat, als het antwoord de verwijzingseconomie toelaat te bloeien en uitzonderlijke PTN-tokenwaarden biedt, de beloningen en programmasubsidies van het programma groeien secra indirect zorgen voor transacties met grote veiligheid.

Plentix heeft blockchain gekozen als een technologie om oplossingen te creëren. Deze technologie heeft een aantal inherente voordelen die Plentix een voordeel opleveren - en laat de bovenstaande vragen oplossen. Het belangrijkste aandachtspunt van de Blockchain-technologie dat ons aanmoedigt om het te adopteren zijn:

Een gedecentraliseerd en gedistribueerd grootboek - een veilig en beveiligd systeem voor scheidsrechters, dat hen het vertrouwen geeft dat geen enkel bedrijf gegevens kan wijzigen of het bestaande systeem binnen het bedrijf kan wijzigen.

Gedecentraliseerde en gedistribueerde blockchain-systemen - bedrijven en ontwikkelaars voorzien van een structuur om het platform vrij te houden en tegelijkertijd een groot aantal ontwikkelaars in staat te stellen het te bouwen zodat het bedrijf vele jaren kan overleven.

De records zijn onveranderlijk - bedrijven kunnen zich veilig voelen wetende dat er geen hackers zijn of die zullen proberen hun systemen te verwijderen, stelen of compromitteren. Bovendien weten de scheidsrechters dat hun beloningen veilig zijn en niet door een bedrijf of hacker kunnen worden gewijzigd, dus het bedrijf zal een echt goed systeem bieden, zodat hackers geen toegang krijgen tot het systeem van het bedrijf.

Consensusmechanismen sluiten autoritaire bedrijven of gecentraliseerde controllers uit, waardoor deelnemers aan het netwerk transacties kunnen valideren - waardoor verwijzingen en duidelijkheid voor bedrijven en referenten kunnen worden bewezen.

Beveiliging - geavanceerde cryptografische technieken die inherent zijn aan technologie - geeft vertrouwensgidsen om te delen met contacten overal ter wereld, en via elk kanaal.

Slimme contracten - self-run automatische contracten, geven scheidsrechters en verwijzers vertrouwen om te weten waarom, hoe en wanneer hun voorwaarden van overeenkomst met bedrijven zullen worden uitgevoerd.

Slimme contractautomatisering - stelt bedrijven in staat eenvoudig ondersteunde software te installeren en af ​​te spelen, dus verlaag de kosten met eenvoudige schaalvergroting en automatiseringsmogelijkheden.

Overzicht van Plentix

Het bedrijf biedt een zeer goed systeem voor hackers die niet kunnen inbinden in systemen die door het bedrijf worden aangeboden, daarom zijn er verschillende manieren om bedrijven en ontwikkelaars een structuur te bieden om het platform vrij te houden, terwijl het tegelijkertijd geweldig kan zijn voor ontwikkelaars om toegang krijgen tot innovatieve verwijzingen, zoals een overzicht van de onderstaande plentix:

Decentralisatie en automatisering

Innovatieve architectuur

Flexibele beloningsopties

Toegang tot Tokenized Reference

ICO Plentix

Om de ontwikkeling van Plentix te financieren, zal Plentix ICO (Initial Coin Offering) hebben voor het token van het Plentix-project, hierna PTN genoemd. ICO is een evenement waarbij een nieuw crypto-sell-project een deel van zijn kriptocurrency-fiche verkoopt aan early adopters en liefhebbers in ruil voor geld. Plentix ziet dit als een transparante en lovenswaardige manier om fondsen te werven voor de bouw van Plentix. Plentix heeft daarvoor ontwikkelingsmiddelen en kapitaal nodig.

Voor het bij elkaar brengen van de juiste middelen - van ontwikkelaars, ontwerpers, verkopers tot juridische teams is geld nodig. We hebben vertrouwen in dit streven en willen dat iedereen de vruchten plukt van een wereldwijde verwijzingseconomie. Plentix wil de deelname van de gemeenschap aan het succes van Plentix bevorderen. Dus koos Plentix voor ICO in plaats van traditionele fondsen voor zaaigoed en A-series via de wortels van risicokapitaal. Hierdoor kunnen bankfans openstaan ​​om deel uit te maken van een bredere gemeenschap van dezelfde personen.

Plentix is ​​van plan om geleidelijk fondsen aan te trekken, te beginnen met pre-ICO-evenementen waarbij potentiële potentiële investeerders de kans krijgen om eerder te investeren tegen de discontovoet. Plentix opent dan ons belangrijkste evenement, ICO, voor het publiek waar de rest van de PTN zal worden verkocht.

Plentix wil ongeveer $ 10 miljoen fiat-valuta verzamelen. Bij huidige marktprijzen betekent dat ongeveer 10.000 Ethereal (ETH). Plentix wijst ook een 1 ETH conversiegraad voor 10.000 PTN's aan. Dus Plentix zal circuleren en is van plan om 100 miljoen PTN te verkopen. Plentix-supporters en -beleggers zullen de optie hebben om PTN met Ether op de Plentix-website te kopen in pre-ICO-fasen en tokenverkopen en met Bitcoin, Ether en Litecoin op de belangrijkste beurzen in de toekomst.



De kernwaardepropositie van Plentix draait om het ontwikkelen van een stabiel, schaalbaar, betrouwbaar en gedistribueerd platform voor verwijzingseconomie. Daarom verwacht Plentix om ten minste 30% van de ingezamelde middelen toe te wijzen ter ondersteuning van en te betalen voor onze ontwikkelingsinspanningen. De op een na grootste uitgaven in onze toewijzing van middelen zijn bedrijfsgroei, marketing en communicatie (marcomm).

Plentix wijst 35% van onze fondsen toe voor deze activiteit, omdat het belang van het vermarkten van het verwijzingsplatform niet wordt onderschat. De resterende 35% van de middelen zal worden toegewezen voor operaties, wetten, compliance, interne auditcontroles en stimuleringspremies voor teams. Plentix verwacht dat onze eerste service binnen 8 maanden op de markt wordt geïmplementeerd.

Qua tijd duurt onze pre-sales activiteit 2 dagen. Plentix verwacht om geselecteerde geaccrediteerde beleggers te bereiken om deel te nemen aan Plentix en PTN te kopen met een bonus van 30% voor pre-ICO. Plentix heeft ook een pre-ICO-verwijzingsprogramma met prijzen van maximaal 5% van de totale hoeveelheid toegewezen PTN.

Later is Plentix van plan een ICO-evenement van 1 week te houden, waarbij Plentix enkele prikkels introduceert voor initiële beleggers: een korting van 30% zal worden aangeboden aan degenen die PTN kopen in Pre-Sale.

Plentix staat ook niet toe dat kortingen of kortingen van week tot week worden verzameld. Plentix heeft het recht om de verkoop te beëindigen als alle PTN's zijn verkocht voordat het einde van de ICO is ingesteld. Plentix is ​​van plan het onverkochte PTN te verbranden. Om er zeker van te zijn dat Plentix de minimale middelen heeft om het project uit te voeren en te voorzien, zal Plentix onze positie heroverwegen in het geval dat een mogelijke Plentix ten minste 70% van de aandelen van de bestaande PTN niet verkoopt.

In een dergelijk geval is onze keuze om fondsen aan beleggers terug te geven, ICO's met verschillende vereisten die liquidatieopties bieden aan bestaande PTN-houders opnieuw uit te voeren of zelfs de opschorting van het project uit te stellen. Het hangt allemaal af van de publieke aantrekkingskracht en de motie van vertrouwen. Plentix is ​​zeer veel een gemeenschaps- en sociaal project en daarom streeft Plentix ernaar de publieke participatie maximaal te maximaliseren.

Plentix zal ook een limiet toepassen op het aantal PTN's dat op elk moment kan worden gekocht. Plentix berekent een dekking van 100 miljoen PTN voor elk adres om eerlijkheid en basis investeringsmogelijkheden te garanderen.

Hoe werkt Plentix?

U kunt vrienden doorverwijzen met behulp van de eenvoudig te gebruiken Plentix-interface. Plentix biedt de mogelijkheid om gebruikers die geen lid zijn van het platform door te verwijzen door uitnodigingen te sturen via sociale media, e-mail of sms - waardoor alle gebruikers een eenvoudige en directe manier van communiceren hebben.

Scheidsrechters ontvangen een kortingscode die ze kunnen kopen van een bepaald bedrijf waarnaar ze verwijzen. De hoeveelheid korting en hoeveelheid tijd die scheidsrechters kunnen gebruiken, is afhankelijk van het schema van elk bedrijf dat is ingesteld in hun bedrijfsadministratie.

De beoogde persoon kan dan een kortingscode gebruiken om het product of de dienst te kopen. Kortingscodes kunnen alleen actief zijn gedurende een bepaalde periode, afhankelijk van het schema dat door het specifieke bedrijf voor de verwijzing is toegewezen, ze hebben de flexibiliteit om het te wijzigen wanneer dat nodig is.

Verwijzers ontvangen een geschenk van tokencode of digitale korting, afhankelijk van het bedrijfsverwijzingsschema ontvangt de verwijzer alleen een commissie als de scheidsrechter een kortingscode en aankopen uit het bedrijf gebruikt .


The benefits that Plentix offers to its users

Plentix is ​​a platform that gives developers the flexibility and tremendous potential to earn revenue through their development. A developer can use the Plentix API to write their own software modules, either on the platform or through their own 3rd party applications. The on-platform module can be integrated in the Plentix application.

On-platform developers will earn revenue for each customer’s interactions through their development; Programmers can use the Plentix feature to write custom administration panels tailored to businesses that they interact and get paid for each transaction with that business in the Plentix app.

The business administration panel offers different industry-based options where businesses can choose the referral schemes they want to offer users. Referrers can always choose between a Plentix token or a discount at a store or online. Plentix anticipates that the choice will vary for each business, by its nature.

You can control when and how your referrals are shared. As a decentralized platform, everything is done in unblocking – fully automated your landing program using smart contracts – without requiring authority, or controlling business in between.


TOKEN SALES





Join the whitelist to get the token. Team Plentix Token Sale is our first platform client. We run a referral program on the Plentix decentralized platform for our Pre-ICO and Token Sale, referring friends and receiving plenty of evidence.

ROADMAP




TEAM



ADVISOR



For more information Detail Link :

Website:http://plentix.io/

Whitepaper:http://plentix.io/assets/download/PLENTIX_WHITEPAPE

Telegram:https://t.me/joinchat/BDJxjxEf3BUMKQLa3pIAHA

Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2895436.0

Facebook:https://www.facebook.com/plentix

Twitter:https://twitter.com/plentix_ico/

Instagram:https://www.instagram.com/plentix_ico/

Profiel bitcointlak:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1856275

Author:cryptorezer

Eth:0xF6BEC841b139F9Ab7Aa1826c518D3E1FBA785F36

No comments:

Post a Comment

Aufin very low maintenance cost, using the power of the blockchain

Aufin very low maintenance cost, using the power of the blockchain amnakhan201  (25) in  #btc  •  2 days ago This blog is going to focus on ...